Tittis Thairestaurang

Jag, Titti är ursprungligen från Thailand men bott i Sverige i över 10 år. Jag har sedan ung ålder haft egen restaurang i Thailand och när jag kom till Sverige så hade jag Tittis Thaimat, en matvagn och catering som jag hade under flera år. Senare år har jag jobbat i köket på en förskola men har en passion att servera thaimat med traditionella recept och färska råvaror.

Jag, Frank är ursprungligen från Holland men har bott i Sverige i över 30 år. Jag har många år jobbat inom vården och på senaste har jag jobbat i Vindelns hemtjänst och har alltid trivts att jobba med människor. Därför har vi bestämt oss för att öppna en familjär restaurang.

Vi bor i Vindeln med våran dotter Elin och stortrivs här. Hoppas att vi ses snart och att du vill titta förbi våran restaurang.

Varmt välkomna till oss på titti thairestaurang! Vi finns i vindeln som är närliggande till Vännes – Umeå – Robertsfors – Bjurholm

Tittis Thairestaurang i Vindeln

Vi erbjuder en välsmakande á la carte med smaker från Thailand och en lunchbuffé med thailändsk mat, svensk husmanskost och sallader.

Välkomna!
ยินดีต้อนรับ!